bb397bef4eaa27b67cc59f6ec49d2726-jpg

To WhatsApp θα επιτρέπει τον εντοπισμό των φίλων σου σε πραγματικό χρόνο

Το WhatsApp εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα δουλεύει πάνω σε κάποια νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά τα οποία θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στην τελική έκδοση.

Ένα από αυτά αποτελεί η λειτουργία Recall, η οποία επιτρέπει την επιστροφή ενός μηνύματος που έχει σταλεί πίσω στον αποστολέα του, με την προϋπόθεση να μην έχει διαβαστεί από το άλλο άτομο. Μία ακόμη χρήσιμη λειτουργία αποτελεί και το Edit. Μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα τροποποίησης κάποιου απεσταλμένου μηνύματος, εφόσον, όπως και στο Recall, το μήνυμα δεν έχει διαβαστεί από τον παραλήπτη του.

Αν και τα πρώτα δύο νέα features έχουν εντοπιστεί στη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής για την πλατφόρμα του Android, μια καινούρια πληροφορία αναφέρει πως μια νέα λειτουργία βρίσκεται στις τελευταίες δοκιμαστικές εκδόσεις του Android και του iOS (έκδοση 2.16.399 και έκδοση 2.17.3.28 αντίστοιχα) του WhatsApp. Το λεγόμενο, Live Location Tracking θα επιτρέπει τον εντοπισμό φίλων σε πραγματικό χρόνο. Ο εντοπισμός μπορεί να παραμείνει ανοιχτός για 1, 2, 5 λεπτά ή επ’ αόριστον. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, όταν ο χρήστης θέλει να ελέγξει πόσο μακριά βρίσκονται οι φίλοι του από το μέρος όπου έχουν ορίσει για να συναντηθούν. Όπως φαίνεται η λειτουργία θα είναι ενεργή είτε αφορά ένα συγκεκριμένο φίλο είτε όλα τα μέλη μιας ομάδας.

live-location-search-lets-you-know-the-whereabouts-of-your-group-members-in-real-time-jpg

Το Live Location Tracking είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή, το οποίο σημαίνει πως ο χρήστης θα πρέπει να το ενεργοποιήσει από μόνος του, όταν θελήσει να το χρησιμοποιήσει.

Site: PhoneArena

 

 

Advertisements