Συνέχιζεται το παιχνίδι των αποκλεισμών χρηστών απο forum αυτή τη φόρα λόγω spamming!-Πλήρης αδιαφορία των διαχειριστών.

banned

Σε συνέχεια του προηγόυμενου άρθου «Συνέχιζεται το παιχνίδι των αποκλεισμών χρηστών απο forum αυτή τη φόρα λόγω spamming!«ενημερώνουμε ότι η κατάσταση σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον χρήστη έχει ως εξής:

Μετά από πολλαπλή αποστολή email στον διαχειριστή του insomnia.gr όπου του εξηγήθηκε από τον χρήστη ότι δεν τίθεται θέμα spamming διότι δεν σχετίζεται το spamming με δημοσιεύσεις σε forum αλλά μόνο με τα ηλεκτρονικά μηνύματα δηλαδή emails οπότε και ο αποκλεισμός έστω και προσωρινός είναι απολύτως άδικος.

Στάλθηκε συγχρώνως και ο ορισμός του spamming με email στον διαχειριστή του συγκεκριμένου forum για να λυθεί πλήρως η απορία σχετικά με το spamming αλλά απάντηση καμία. Παρά τα πολλαπλά emails στον διαχειριστή του forum δεν δόθηκε πότε ουδεμία απάντηση ως όφειλε το forum ως ένδειξη σεβασμού προς τα μέλη του.

Και αναρωτιόμαστε ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία και μέχρι πότε θα συνεχίσουν οι διαχειριστές να αγνοούν επειδικτικά τα ηλεκτρονικά μηνύματα των χρηστών;

Πιστεύουμε πως το θέμα θα λυθεί σύντομα οπότε και αναμένουμε νεότερα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s