Το iPhone 8 με την OLED οθόνη θα έχει το μέγεθος του iPhone 7 και μπαταρία 2700mAh σύμφωνα με φήμες

61a99bffe3ee41930072643c7c0292b9

Αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, ότι οι παρακάτω πληροφορίες προέρχονται από τον γνωστό και αξιόπιστο στις προβλέψεις του αναλυτή της εταιρείας KGI Securities, Ming-Chi Kuo, σημαίνει πως το πιθανότερο είναι ότι θα επιβεβαιωθούν.

Τα νέα σχετίζονται με το νέο iPhone 8 της Apple, το οποίο λέγεται πως θα διαθέτει OLED οθόνη, σε αντίθεση με τα άλλα δύο μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν παράλληλα και που θα διαθέτουν οθόνες LCD IPS. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo, το iPhone 8, όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται, θα ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 2700mAh, παρόλο που οι διαστάσεις του δεν θα διαφέρουν και πολύ από εκείνες του περσινού iPhone 7.

Το iPhone 7 όπως είναι γνωστό έχει μπαταρία χωρητικότητας 1960mAh και οθόνη μεγέθους 4,7 ιντσών. H τεχνολογίας OLED οθόνη του iPhone 8 πρόκειται να διαθέτει διαγώνιο σύμφωνα με πληροφορίες ίση με 5,2 ίντσες ή μεγαλύτερη, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του σε σχέση με αυτή του iPhone 7 αναμένεται να είναι κατά 38% μεγαλύτερη.

Όπως αναφέραμε, πρόκειται για πληροφορίες του Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στις προβλέψεις του όσον αφορά στα προϊόντα της Apple γενικότερα. Ο ίδιος επίσης έδωσε στη δημοσιότητα και την παραπάνω εικόνα, που δείχνει το μέγεθος της μπαταρίας σε σχέση με το μέγεθος του main board τόσο στο σημερινό iPhone όσο και στα επερχόμενα “μικρά” (το iPhone 7s και το iPhone 8).

Παράλληλα με το νέο iPhone 8, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, τα οποία όπως αναφέραμε εφοδιάζονται με οθόνες LCD IPS, αλλά δεν θα διαθέτουν το σύγχρονο “stacked PCB” όσον αφορά στο mainboard που θα διαθέτει το iPhone 8, και το οποίο επιτρέπει την προσαρμογή μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας στο εσωτερικό του. Αυτό το “stacked PCB” πάντως θα έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση του κόστους κατασκευής του νέου iPhone 8 σε ποσοστό που αγγίζει το 80%. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με την OLED οθόνη, ενδέχεται να ανεβάσει το τελικό κόστος του iPhone 8 πάνω από τα $1000.

Πηγή:insomnia.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s