Στις 17 Απριλίου στην αγορά η Dell UP3218K οθόνη, με 8K ανάλυση και κόστος $5000

5b741926cb1c80477ef5c4de56dabc76

Η UP3218K της Dell, μία από τις οθόνες με τη μεγαλύτερη ανάλυση που μπορούμε να βρούμε αυτή τη στιγμή στην κατηγορία, είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά, με την τιμή να είναι αναμενόμενα πολύ υψηλή.

Όποιος επιθυμεί να κάνει δική του την πρώτη οθόνη με ανάλυση 8K, θα πρέπει να αποχωριστεί $5.000, με την κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί στις 17 Απριλίου για την Αμερικανική αγορά. Όπως είχαμε δει και στην έκθεση CES πριν μερικούς μήνες όταν και πρωτοανακοινώθηκε, η νέα πρόταση της Dell απευθύνεται κυρίως σε γραφίστες, μηχανικούς αλλά και σε επαγγελματίες άλλων κατηγοριών που έχουν ανάγκη αυτή την εξωφρενική ανάλυση για τα σχέδια τους.

Συνολικά 33,2 εκατομμύρια εικονοστοιχεία (pixel) βρίσκονται στην επιφάνεια της οθόνης, τέσσερις φορές περισσότερα δηλαδή από αυτά που βρίσκουμε σε μια 4K οθόνη αλλά και 16 φορές περισσότερα από μια Full HD οθόνη. Παράλληλα η UP3218K είναι μια από τις πρώτες οθόνες στην αγορά με υποστήριξη της τεχνολογίας HDR, ενώ και του 100% των χρωματικών προτύπων sRGB και Adobe RGB.

P1090851

Όπως μαθαίνουμε, η οθόνη θα κάνει την εμφάνιση της και στην ελληνική αγορά σε περιορισμένα κομμάτια και με την τιμή να μην έχει οριστεί ακόμα.

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s