Οι χρήστες iOS 11 δεν θα χρειάζεται να θυμούνται το password του WiFi τους

8f8a77822008593a1e0645b657c4a3d8

Ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό έχει η νέα έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Apple, το iOS 11, που έρχεται το Φθινόπωρο.

Σας έχει τύχει να σας επισκεφτεί στο σπίτι σας κάποιος φίλος, και την πρώτη μισή ώρα από χρόνο σας να την ξοδέψετε προσπαθώντας να μαντέψετε ή να βρείτε το password για το WiFi;

Από ότι φαίνεται, δεν πρόκειται να χάσετε τον χρόνο σας ξανά, αν βεβαίως είστε χρήστης iOS 11. Σύμφωνα λοιπόν με μία αναφορά του 9to5Mac, με το iOS 11 θα κάνει την εμφάνιση του ένα νέο WiFi sharing χαρακτηριστικό, που θα αντιμετωπίζει… ζητήματα σαν το παραπάνω αφού θα ειδοποιεί τους χρήστες iOS 11 για το πότε κάποιος από τους καλεσμένους τους θέλει να χρησιμοποιήσει το ασύρματο δίκτυο. Αν ο διαχειριστής του δικτύου εγκρίνει το αίτημα, τότε ο διαμοιρασμός του κωδικού πρόσβασης WiFi πραγματοποιείται αυτομάτως.

Αυτό πάντως δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που έχει κυκλοφορήσει ότι θα διαθέτει η επερχόμενη έκδοση του iOS. Φημολογείται λοιπόν ότι η νέα έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Apple πρόκειται να διαθέτει διευρυμένες δυνατότητες NFC καθώς και χαρακτηριστικό offloading.

 

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s