Ένας χρόνος Posters!

posterswebeye1

Πέρασε ένας χρόνος από την δημιουργία του Posters blog. Του Blog που φτιάχτηκε για την τεχνολογική ενημέρωση όλων μας και όχι μόνο. Ένα χρόνο τώρα φιλοξενήσαμε και θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε άρθρα σχετικά με την φιλοζωία και τα αδέσποτα, καταγγελίες αναγνωστών, δημοσιεύσαμε άρθρα σχετικά με διάφορα θέματα σε forums, δημοσιεύσαμε άρθρα σχετικά με απάτες πενταψήφιων αριθμών και ενημερώσαμε το αναγνωστικό μας διαδυκτυακό κοινό για τον τρόπο αντιμετώπισης της απάτης αυτής με τα πενταψήφια νούμερα, αναδείξαμε σοβαρά προβλήματα σχετικά με τα spam emails και εξηγήσαμε στον κόσμο το πως ακριβώς λειτουργούνε αυτά με τις προσωρινές διευθύνσεις email.

Υπήρξε από όλους εσάς που καθημερινά διαβάζετε το περιεχόμενο του blog μας και κάποιοι από εσάς το σχολιάζετε κιόαλς πότε θετικά και πότε αρνητικά πάντοτε όμως καλοπροέρετα με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι και σας ευχαριστούμε γαι αυτό.

Στόχος μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να μεγαλώσουμε περισσότερο το εύρος αναγνωστών μας. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας στον έναν χρόνο λειτουργίας του blog και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια μας στο διαδύκτυο με τον ίδιο τρόπο και ακόμα καλύτερα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για την ενημερωσή σας σχετικά με κρίσιμα θέματα της τεχνολογίας, της φιλοζωίας και των αδέσποτων ζώων και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Η Συντακτική Ομάδα Του Posters Blog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s