Εξαφάνισαν τα κουμπιά ειδοποίησης στάσης από τα αστικά λεωφορεία της Αθήνας | Καταγγελία αναγνώστη

λεωφορειαοσακουμπιαστασης

Σε επιστολή που μας έστειλε νωρίτερα αναγνώστης μας αναφέρεται στα κουμπιά ειδοποίησης στάσης που υπάρχουν στα σιδερένια κιγκλιδώματα των αστικών λεωφορείων της Αθήνας τα οποία από συγκεκριμένα σημεία του λεωφορείου ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν.

Ο αναγνώστης μας θίγει το θέμα ως σοβαρό καθότι όπως αναφέρει και στην επιστολή του τα μόνα κουμπιά ειδοποίησης για στάση που έχουν μείνει στην θέση τους βρίσκονται δίπλα στις πόρτες και όπως λέει ο αναγνώστης μας υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού κάποιου επιβάτη ο οποίος θα σηκωθεί για να πατήσει το κουμπί πριν την στάση και στο πρώτο απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει και να τραυματιστεί.

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή του αναγνώστη στην οποία σημειώνεται ότι:

«Αγαπητό posters πρόσφατα διαπίστωσα μπαίνοντας σε ένα αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΑ ότι στα περισσότερα μεταλλικά κιγκλιδώματα στα οποία υπήρχαν κουμπιά στοπ, για να ειδοποιείται ο οδηγός να σταματήσει στην στάση, τώρα πλέον δεν υπάρχουν.

λεωφορειαοσακουμπιαστασηςΠέραν του ότι έχουνε κλείσει τις τρύπες με τον πλέον κακόγουστο τρόπο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που σας έχω στείλει, υπάρχει και θέμα ασφάλειας των επιβατών αφού ο επιβάτης θα πρέπει να σηκωθεί όρθιος για να πατήσει το κουμπί, για να ενημερώσει τον οδηγό του λεωφορείου για την στάση που πρέπει αν σταματήσει το λεωφορείο, στο πρώτο απότομο φρενάρισμα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βρεθεί στο πάτωμα του λεωφορείου χτυπημένος ακόμα και σοβαρά τραυματισμένος. Και για του λόγου το αληθές τα μόνα κουμπιά στοπ που έχουν απομείνει στα αστικά λεωφορεία βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα μόνο στις πόρτες.

λεωφορειαοασα

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το έχει κάνει αυτό ο ΟΑΣΑ αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να το ξαναδούν το θέμα και για λόγους ασφαλείας των επιβατών να επαναφέρουν στις θέσεις τους τα κουμπιά ειδοποίησης στάσης που έχουν αφαιρεθεί χωρίς προφανή λόγο.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.