Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με το βίντεο στο οποίο μαθητής τραμπουκίζει την καθηγήτριά του! | Έρευνα ζήτησε η Κεραμέως

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με το βίντεο στο οποίο μαθητής από ΕΠΑΛ εμφανίζεται να τραμπουκίζει την καθηγήτριά του απαιτώντας να του σβήσει μία απουσία! Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Υπουργού Παιδείας κ.Νίκης Κεραμέως η οποία ζήτησε έρευνα για το συγκεκριμένο βίντεο και δήλωσε ότι:«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας»

Περσινό τελικά το βίντεο!

Το βίντεο σύμφωνα με τον κύριο Αλέξανδρο Κόπτση Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 δήλωσε ότι το βίντεο είναι περσινό και ότι ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή τον Ιανουάριο του 2019.

Σύμφωνα με τον κύριο Κόπτση, οι Περιφερειακοί Διευθυντές πληροφορήθηκαν για το περιστατικό από ιστοσελίδα και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πέρσι τον Ιανουάριο και οι ποινές έχουν επιβληθεί στο μαθητή. «Το θέμα έχει λήξει.»  

Ωστόσο, «παρά το ότι έγινε πέρσι, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε ένα σχολείο που νοσεί, από την πρώτη ώρα στείλαμε ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς.», διαβεβαίωσε ο κ. Κόπτσης, συμπληρώνοντας «όπου μπορούμε να παρέμβουμε θα παρέμβουμε».

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.